0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI SIGURAN U KRAGUJEVCU: Ilićev debi iz snova, ubedljiva pobeda i izlazak iz crne serije!

Objavljeno: 21.08.21 u 19:26

Ubedljiva pobeda Brđana.

Fudbaleri Čukaričkog su sa 3:0 savladali kragujevački Radnički 1923 na gostovanju u okviru 6. kola Superlige Srbije. Bio je ovo susret u kome je nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić debitovao kao trener.

Posle samo pet minuta ekipu Čukaričkog je zadesio peh, povredio se Stefan Čolović, šef struke Saša Ilić je odmah reagovao i u igru poslao Milana Savića. Gol za vođstvo postigao je Đorđe Jovanović u 21. minutu nakon Radoševe odbrane i odbijene lopte. Prednost Čukaričkog uvećao je Endijae u 42. minutu posle kornera koji je izveo Docić. Konačan rezultat postavio je Savić posle velike greške domaćih na startu drugog poluvremena, tačnije u 46. minutu.

Čukarički je nakon kiksa u Lazarevcu, poraza u Švedskoj protiv Hamarbija i remija sa niškim Radničkim odlučio da optusti trenera Dušana Đorđevića. Na njegovo mesto došao je proslavljeni fudbaler Saša Ilić kome je ovo prvi trenerski angažman u Superligi Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter