0
Evrokupovi

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Luka Jovic (C) Djordje Despotovic (L) Stara Pazova, 22.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ANĆELOTI RAZGOVARAO SA JOVIĆEM: Italijan želi da Luka vrati instinkt ‘ubice’!

Objavljeno: 21.08.21 u 13:17

Nova šansa za reprezentativca Srbije!

Kako prenosi ‘As‘, legendarni Karlo Anćeloti je obavio razgovor sa Lukom Jovićem. Iskusni stručnjak je ispratio ceo pripremni period i uverio se u mogućnosti nekadašnjeg napadača Crvene zvezde. Karlo je odlučio da Joviću pruži novu šansu u dresu slavnog Real Madrida.

FOTO: YouTube screenshot

Luka će biti druga opcija u špicu, jer je Karim Benzema nezamenljiv član ekipe iz glavnog grada Španije. Italijan želi da Jović vrati instinkt ‘ubice’ i da ponovo bude ‘noćna mora’ za čuvare mreže širom Evrope.

Srbin je u redove Reala stigao iz Ajntrahta. Transfer je iznosio 60 miliona evra, a napadač je u tom trenutku dominirao u Bundesligi i Ligi Evrope.

Jović se nije uklopio u sistem nekadašnjeg trenera Reala. Zinedin Zidan u finišu svog mandata nije računao na Luku i napadač je ponovo boravio na pozajmici u Frankfurtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter