0
Domaći fudbal

Nikola Vujnovic i Marko Gajic i Marko Putincanin Vozdovac -Zlatibor 23. Avgust 2020, 23.8.2020. Beograd Srbija super liga Srbije superliga foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

VOŽDOVAC MINIMALNIM REZULTATOM SLAVIO U GORNJEM MILANOVCU: Vujnović nastavio da trese mreže! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.21 u 23:18

Ekipa Voždovca slavila je na gostovanju Metalcu rezultatom 0:1.

U šestom kolu Superlige Srbije ekipa Voždovca je uspela da u Gornjem Milanovcu savlada ekipu Metalca minimalnim rezultatom, a jedini gol na meču postigao je napadač „Zmajeva“ Nikola Vujnović.

Uspeli su gosti da beleže solidne partije ove sezone, a došli su i do prve pobede na gostujućem terenu. Ostavili su dosta bolji utisak na startu ove sezone i deluje da će ove godine izbeći burbu za opstanak.

Vujnović je nastavio sa sjajnim partijama, pa je nakon dva gola protiv Novog Pazara postigao još jedan protiv ekipe koju predvodi Žarko Lazetić.

Ekipi Metalca je ovo već treći poraz u sezoni te se sada nalaze na 13. mestu dok je Voždovac ovom pobedom došao do šeste pozicije na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter