0
Domaći fudbal

Fudbal-LingLong Super Liga season 2020-2021 FK Crvena Zvezda v Radnicki Nis Milos Degenek (R) and Kristijan Zivkovic (L) Beograd, 05.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: Defanzivac zbog povrede propušta TSC, ali i Kluž!

Objavljeno: 20.08.21 u 12:13

A taman se vratio u prvu postavu..

Štoper Crvene zvezde i reprezentacije AustralijeMiloš Degenek neće nastupiti na utakmici sa TSC-om. On je tokom duela sa Klužom povredio zadnju ložu krajem prvog poluvremena, pa je brzo napustio teren za igru. Podsećamo Zvezda je taj meč dobila rezultatom 4:0.

Očekuje se da Degenek zbog pomenute povrede propusti i revanš meč Crvene zvezde i Kluža, koji će biti odigran u Rumuniji.

TSC je trenutno na vrhu tabele, sa utakmicom više od Crvene zvezde i Partizana.. Igraju odlično od samog starta šampionata, predvođeni nekadašnjim selektorom Mladenom Krstajićem.

Degenek na startu ove sezone nije bio u planovima trenera Dejana Stankovića, ali je uspeo da se nametne i zasluži svoje mesto u timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter