0
Boks

FK Crvena Zvezda okupljanje, Zvezdan Terzic 24.6.2021. foto Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TERZIĆ PRUŽIO PODRŠKU BOKSERIMA: ‘Ambicije su velike!’

Objavljeno: 20.08.21 u 14:47

Zvezdan Terzić podržao bokserski klub Crvena zvezda

Bokserski klub Crvena zvezda ove sezone stigao je do vicešampionske titule u Super ligi. Klub je neporažen i u Regionalnoj ligi, gde se nalazi na prvim mestu u grupi A ispred Zagreba, Radnika i Podgorice.

Od prošle nedelje stiglo je još lepih vesti iz kluba iz Ljutice Bogdana. Održana je Izborna Skupština, klub je dobio novog predsednika i jak Upravni odbor. Privrednik Vladan Miketić izabran je za predsednika, a nekadašnji šampion Zvezde, Zlatko Došljak imenovan je za sportskog direktora. Ojačana je i škola boksa Crvene zvezde, koja je dobila pojacanje u vidu trenera Pedra Suareza sa Kube, zatim novu opremu i ostale neophodne uslove za stvaranje budućih šampiona.

FOTO: BK Crvena zvezda

Novi vetar u leđa dao je i čelnik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, koji je obišao boksere na Zlatiboru. Fudbalski klub je nosilac Sportskog društva Crvena zvezda i u planu su zajedničke akcije, kao sto je to nekada bilo, kada su fudbalski i bokserski klub ispisivali istoriju sporta zlatnim slovima.

Ambicije su velike, imamo podršku čitavog Sportskog društva Crvena zvezda, a posebno našeg fudbalskog kluba. Uskoro cemo formirati i novi pul sponzora. Zvezda mora imati jaku omladinsku školu, pored naših trenera u klubu, angažovali smo Pedra Suareza, ali smo i u pregovorima sa ruskim stručnjakom Davidom Gogijevim. Pripremamo se za nastavak Regionalne lige. Glavni cilj je osvojiti jedno od prva dva mesta u grupi, a samim tim i plasman u plej of regionalne lige – poručio je sa Zlatibora, Vladan Miketić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter