2
Evrokupovi

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

STANOJEVIĆ RAZOČARAN: „Šta da vam kažem?!“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.21 u 08:57

Trener crno-belih svestan da ovako ne može da se igra. 

Partizan je primio dva „jeftina“ gola i to na samom početku utakmice, odnosno na početku drugog poluvremena. Santa Klara je iskoristila opuštenost u odbrani Partizana i dva puta matirala golmana Aleksandra Popovića.

Aleksandar Stanojević vidno razočaran na konferenciji posle utakmice nije mnogo pričao, bio je direktan i konkretan.

Igračima je jasno da ovakvom igrom ne mogu da dođu do pozitivnog rezultata u Beogradu, pre revanš meča odigraće u nedelju duel sa Kolubarom.

0
0

2 Komentara

  1. Svi treneri imju svoje „ludosti“ koje su ponekad neizlecive sve do crvenog kartona ibezanije! D.Stankovicje Zvezdu ukopao svojom manitom glavo i umisljenom falsch idejom da mu je Ben „van forme“, da mu ne valja Pavkov,Gajic,da mu svako drugi valja umesto njih iako im nisu do kolena. On je kljucni igrac uzasavajuce igre i rezultata protiv Seriffa,niko drugi. Cim ih je vratio umesto raznih „falkona“, Zvwzda je proigrala!
    Stanoje takodje ima svoje bube koje ekipu i klub mnogo kostsaju. Samonjemu SUma ne valja kao igrac! Pa covece, Suma je po talentu daleko najbolji igrac PFC! Ne postoji talentovaniji igrac u Klubu. A Stanoje izmislj „motoriku“ kao problem! Slicno i odbcivaje Banjaka,nesposobnost da oslobodi veoma talentovanog Stulica koje je takodje odbacio , usporavanje razvoja mladog Pavlovica… Sve je to veoma kostalo i kostace Klub. A sa druge strane,veruje tipovima kao sto je Miljko!? Alo,bre, Miljko? Pa to je absurd nad absurdima! Zasto nije doveo pismenog beka,ima naseg mladog pozajmljenog Vlalukina koji je odusevio u Metalcu. Ne, njemu valja anti padobranski,protivavionski specijalista!? Doveo je Zivkovica,pa da se covek poraduje,velim pa OK, hvala Bogu,konacno…? ALi, jest vraga! Miljko je nezamenljiv! ??! Nezaboravno je forsiranje tog neznalice sve dok mu nije nekako uspeo smanjiti skandalozne poteze u njegovoj igri do mere da se ne skandalizujemo kakve stvari ne zna!Jednostavno, nema talenta. Ali treneru je bitna „motorika“! Van pameti. Meni bi on prvi leteo bas zbog tog forsiranja Miljka. Evo ,sada, potpuno je izbacio iz „ritma“ tog Natha,sada mu nije ni za sta! NAjbolje je kad na kraju igraci ljubimci trenera koje forsira „po cenu zivota“ njega sami demantuju. Kao Falko koji ne zna da se sastavi sa akcijom niti da izvede smisljeni potes ili Miljkove lude protivavionske druge „carolije“! Stanoje kao da nije shvatio poruku sa meca protiv Zvezde kad je Sanogo umalo izio oko Sumi…. Na tom Derbiju su Suma i NAtho u timu doslovno unistili Zvezdu sve dok su bili na terenu zajedno! Zar mu to nije dovoljan dokaz da nije u pravu. Mene bi bilo sramota toocigledno ignorisati kao cistu strucnu cinjenicu. I,. zamislite, niko da ga od novinara upita da objasni zasto Sumu skrajnuo. A pitaju ga raznorazne nebitne gluposti, o tome kao da ne smeju ni upitati! Neka mu Bilja ostavi povo pitanje ispred navijaca ,evo da formulisemto pitanje:“Zasto SUma ne igra, da objasni strucno razloge , zasto mu igra Miljko, takodje“? Za mene je dovoljno samo ove dve stvari da bih ga oterao iz Kluba!

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam ja da nešto kažem. Ti si običan folirant, što će uskoro doći do izražaja, a onda šut karta. Tvoje nekontrolisano ponašanje pored aut linije, izraz lica sa stegnutom vilicom, sve govori o tvom karakteru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter