0
Fudbal

Matija Nastasic reprezentacija press 3.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

ŠALKE MOŽE LAKŠE DA DIŠE NAKON ODLASKA SRPSKOG ŠTOPERA: Kasa u plusu za 4,5 miliona evra!

Objavljeno: 20.08.21 u 20:29

Nakon trasnfera su obe strane zadovoljne

Srpski reprezentativac Matija Nastasić napustio je Šalkea i vratio se u Fiorentinu, nakon što je prošao lekarske preglede u Firenci.

Nastasić je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom sa „Artemio Frankija“, u kome je igrao u sezoni 2011/2012 pre odlaska u Mančester siti.

Transferu su se obradovali najviše u Gelzenkirhenu jer će na srpskom štoperu uštedeti 4,5 miliona evra.

Bild iznosi informacije da su „rudari“ pristali da isplate pola miliona evra oštete do sledećeg leta, a na sve to je Nastasić imao 30.000 evra kao bonus za odigranu utakmicu.

Tako je nemački velikan, trenutno u padu u drugom rangu, uštedeo novac u trenutku kada mu je neophodan zbog velikih dugova. Šalke duguje čak 217 miliona evra.

Sa druge strane, Nastasić je na novom početku, vratio se u reprezentaciju Srbije posle skoro dve godine, a i u Fiorentini ima priliku da „osveži“ karijeru posle loše sezone u Bundesligi kada je ispao sa Šalkeom i mučio se sa povredama.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter