0
Fudbal

Kup Srbije Crvena Zvezda - Radnik, Belgrade, Serbia 21.4.2021. April 21. 2021. Beograd, Srbija foto: Nikola Mitic / STARSPORT

RADNIK I DALJE BEZ PORAZA: Milovanović i Subotić golovima doneli četvrto mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.21 u 21:25

Radnik iz Surdulice slavio na gostovanju u Lučanima rezultatom 0:2 (0:0)

U šestom kolu Superlige Srbije ekipa Radnika je slavila protiv Mladosti iz Lučana i tako nastavila niz utakmica bez poraza.

Meč je obilovao prilikama i šansama, delovalo je da će biti dosta golova, ali su se fudbaleri Radnika pošteno ispromašivali. Imala je i ekipa Mladosti svoje prilike, a najbolju je propustila u prvom poluvremenu kada Katanić nije uspeo da savlada golmana Ranđelovića.

Radnik je najbolju priliku u prvom poluvremenu imao preko Lukića kada su on i Bogdanovski imali šansu da donesu prednost timu iz Surdulice, ali se čuvar Mladosti Milović istakao i sačuvao mrežu.

Ipak, u drugom poluvremenu Radnik postiže gol preko Uroša Milovanovića koji igra sjajno ove sezone, a pogodak je postigao u padu i tako krunisao dobru ekipu svoje ekipe. Milovanović je partijama na startu sezone potpuni nadomestio izostanak Makarića.

U nastavku su igrači Mladosti delovali dosta nesigurnije, a grešku Bahe kaznio je Subotić pogotokom sa 16 metara.

Radnik je izbio na četvrto mesto na tabeli sa devet bodova dok je Mladost do sada zabeležila sve poraze.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter