0
Domaći fudbal

PROMENE I U OSTATKU TIMA: Dolaskom Ilića, Čukarički dobio i novog trenera omladinskog tima!

Objavljeno: 20.08.21 u 13:48

Čukarički u potpuno novom ruhu!

Posle promena u stručnom štabu prvog tima Čukaričkog, došlo je i do „pomeranja“ u omladinskom timu. Klupa tima belo-crnih do 19 godina ostala je upražnjena, s obzirom da je Veličko Kaplanović postao pomoćnik Saši Iliću u prvom timu.

Nisu dugo čekali u Čukaričkom, pa su na mesto šefa struke omladinskog tima imenovali Pavla Delibašića, dosadašnjeg prvog pomoćnika Dušana Đorđevića. Delibašić je već dugo na Banovom brdu, zvanično od decembra 2016. godine, kad je bio u stručnom štabu Nenada Lalatovića.

Prethodno je dve godine radio u mlađim kategorijama belo-crnih, a bio je i pomoćnik Mihajlu Jurasoviću, u sezoni u kojoj su omladinci Čukaričkog postali prvaci Srbije. Delibašić će u novoj ulozi među Brđanima debi imati u nedelju (17,30 časova), kad će omladinci Čukaričkog gostovati Voždovcu, u okviru drugog kola Omladinske lige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter