0
Fudbal

Fudbal Soccer Trening Head coach Ljubinko Drulovic Star Pazova, 05.20.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POZNATO LICE PONOVO U REPREZENTACIJI SRBIJE: Piksi vraća Drulovića u stručni štab, iskusni trener motivisan!

Objavljeno: 20.08.21 u 17:09

Pojačanje pred nastavak kvalifikacija.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, odlučio je da u stručni štabvrati iskusnog trenera Ljubinka Drulovića. Drulović će se tako nakon što je 2014. bio v.d. selektora Srbije, a godinu ranije i osvojio EP sa omladincima, vratiti u našu reprezentaciju.

Na poziv selektora, mog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića, prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom da budem deo stručnog štaba „A“ tima. Imam ogroman motiv i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprineti da se ostvari zajednička ambicija, a to je da se nacionalni tim plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Verujem da imamo kvalitet za visoke domete, dobru atmosferu i dobar ambijent, što su uostalom pokazale i utakmice u martu, počeo je Drulović i dodao:

Pred reprezentacijom su novi izazovi i moramo biti maksimalno posvećeni i skoncentrisani. Moramo igračima pružiti što veću podršku kako bi zajedno zabeležili željene rezultate. Rad u Fudbalskom savezu Srbije mi nije nepoznat, proveo sam zaista divne trenutke i kao reprezentativac i kao selektor omladinske selekcije sa kojom sam imao zadovoljstvo da postanem prvak Evrope. Još jednom hvala selektoru Stojkoviću na pozivu i ukazanom poverenju.

Takođe, Piksi je objavio i spisak fudbalera za nastavak kvalifikacija na kome su dva debitanta. Srbija će prvo odmeriti snage sa Katarom 1. septembra u okviru priprema za duele kvalifikacija sa Luksemburgom i Irskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter