0
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan tim team ilustracija illustration head coach Zeljko Obradovic (C) KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZANOV TRENER OTKRIO KOLIKO SU IGRAČI SPREMNI: Neko je došao iz dobrog treninga, još uvek nismo kompletni! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.21 u 16:11

Ovo je sigurno najvažniji deo priprema.

Košarkaši Partizana su u utorak 17. avgusta otputovali na Zlatibor, gde će se održati pripreme za narednu sezonu. Plan je da se tamo bude 12 dana, nakon čega će se krenuti sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Upravo sa Zlatibora, za klupsku televiziju KK Partizan, oglasio se kondicioni trener Predrag Bata Zimonjić.

Krenuli smo kasno iz razloga koji su svima poznati. U zadnje vreme je ta vrsta periodizacije. Nema mnogo vremena za pripremu, više se ide kroz specifiku. Proveli smo onu uvodnu nedelju u Beogradu gde je bilo dosta mladih igrača. Sada se polako kompletiramo, nažalost, još uvek nismo kompletni. Imamo samo dve nedelje pravih priprema. Da li je to dovoljno? Nije. Ali drugih opcija nema u ovim okolnostima, počeo je Zimonjić.

Potom je istakao da nisu svi došli u potpuno spremni. Dodao je da je raspoloženje izvanredno, ali da je tako uvek na samom početku.

Imamo plan gde će košarkaški deo biti ujutru, a moj deo je da se brinem o rehabilitaciji i prevenciji. Popodne radimo u grupama, bolji su uslove kada nas je manje. Spremni su, pa, kako ko… Neko je došao iz dobrog treninga, neko iz pauze, neko iz povrede, ali radno raspoloženje je izvanredno. Obično je to tako u početku, dok ne dođe kriza, zaključio je Zimonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter