2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN POZIVA NAVIJAČE NA MEČ GODINE: Ulaznice za Santa Klaru već u prodaji, evo koliko koštaju!

Objavljeno: 20.08.21 u 18:18

Trebaće snage za preokret.

Fudbaleri Partizana će se 26. avgusta sastati sa Santa Klarom u revanš meču plej-ofa za Ligu konferencija. Utakmica počinje u 21 čas, a crno-beli su u prvom meču koji je odigran juče poraženi sa 2:1. Pre ovog susreta, izabranike Aleksandra Stanojevića očekuje duel sa Kolubarom u okviru Superlige Srbije.

Iz tabora vicešampiona Srbije, uvideli su važnost ovog meča, pa su već počeli sa prodajom ulaznica. Navijači će na utakmicu moći i za 800 dinara, koliko koštaju karte za jug i sever. Takođe, ako imate sezonsku ulaznicu, ona važi i za ovaj susret.

FOTO: FK Partizan

ULAZNICE ZA MEČ PARTIZAN – SANTA KLARA:

Jug i Sever – 800 dinara
Istok, bok – 1.500 dinara
Istok, centar – 2.000 dinara
Zapad, bok – 2.000 dinara
Lože – 8.000 dinara.

Šta mogu da kažem. Izgubili smo utakmicu, ovo je prvo poluvreme. Imamo još jedan meč pred našim navijačima i nadamo se da će biti potpuno drugačije. Na trenutke smo igrali dobro, ali u pojedinim momentima nismo imali koncentraciju. Rezultat je realan, ali se nadamo da će biti bolje kod kuće, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon poraza.

0
0

2 Komentara

  1. ZASTO SE NE PRODAJE ZAPAD CENTAR?
    Uprava se boji skandiranja UPRAVA NAPOLJE? Pa to ni Kim u S. Koreji ne radi. Žalosno…UPRAVA NAPOLJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter