3
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

NOVI POTPIS U CRVENOJ ZVEZDI: Mladi krilni centar će biti jedan od bitnijih igrača!

Objavljeno: 20.08.21 u 19:29

Zalog za budućnost.

KK Crvena zvezda je odlučio da u svoje redove dovede jednog od najtalentovanijih košarkaša iz generacije rođene 2004. godine. U pitanju je Lazar Đoković, koji do skoro bio član KK Zemun.

Đoković igra na poziciji krilnog centra i centra, a u Zemunu je bio član seniorskog sastava sa samo 17 godina. Takođe, nastupao je i za reprezentaciju Srbije na čelendžeru U18, gde je bio jedan od najzapaženijih igrača. On će sigurno biti jedan od glavnih šrafova u juniorskom pogonu Crvene zvezde, gde će se u narednim godinama boriti za mesto u prvom timu.

Dolazak u Crvenu zvezdu mi znači mnogo jer znam da ovde ima prostora za mlade igrače, njihov razvoj i to me je uz odlične uslove za rad i treniranje privuklo najviše. Spreman sam za novi izazov i iskorak u košarkaškoj karijeri. Izabrao sam Crvenu zvezdu ne samo zbog ovih stvari koje sam već pomenuo, nego i zbog toga što sam odmalena veliki Zvezdaš i imao sam veliku želju i cilj da dođem u klub. Očekuje me puno rada, dokazivanja, ono što znam je da ću davati sve od sebe, nešto poput kapitena Branka Lazića koga sam gledao kao dete. On je primer onoga koji ostavlja srce na terenu i ima odnos prema igri i dresu Crvene zvezde koji bi i ja želeo da imam, rekao je Lazar Đoković.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter