Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)
in ,

JIRGEN KLOP PRUŽA PODRŠKU LGBT GRUPI: ‘Naučio sam mnogo!’

Više nego zanimljiv susret..

Navijači Liverpula su neretko povikivali tokom utakmice ‘RENT BOY’, što se smatra homofobično u Engleskoj. Tim sa Enfilda je pozvao svoje navijače, da u buduće navijaju bez tog povika, a trener Jirgen Klop odlučio je da se sastane sa Polom Amanom, osnivačem grupe navijača ‘Kop outs’, grupe koja okuplja LGBT pristalice.

‘Nisam imao pojma o tome kakav će utisak to ostaviti na ljude, smatram da ne treba da se osećam ponosnim što sam imao ovakav sastanak, prosto verujem da je on bio neophodan i da je tema veoma važna.’ – rekao je Klop i potom dodao.

‘Jasno vam je da ne poznajem svakog od naših navijača pojedinačno, ali prepoznajem strast, znam mnogo toga o navijačima, i moj stav je takav da kada se nešto desi, a ti možeš da pomogneš da se stvari razjasne prosto je tvoja obaveza da to i uradiš. Ako su ljudi dobro reagovail, onda sjajno, posao je obavljen i sada možemo da nastavimo dalje. Važno je da razgovaramo o ovakvim stvarima, u to nema sumnje.’

‘Pol je došao i razgovarali smo, lično sam naučio mnogo i ako su naučili nešto i navijači mislim da smo na dobrom putu.’

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FENOMENALNA POSETA: Zvezdu gledalo preko 100.000 ljudi!

MILIJAŠ JASAN: ‘Napravili smo kiks, moramo to da ispravimo!’