1
Evrokupovi

Fudbal-Super League Season 2020/2021 OFK Backa v Partizan Milos Jojic (L) Bibras Natkho Natcho (C) and Filip Holender Backa Palanka, 20.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

HOLENDER I JOJIĆ DELE MIŠLJENJE: Misli su se malo slegle, vreme ne može da se vrati!

Objavljeno: 20.08.21 u 11:20

Moglo je da bude mnogo bolje. 

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da u prvoj utakmici plej-of faze savladaju ekipu Santa Klare, pa u revanš ulaze sa rezultatom 2:1 za portugalski tim. Svoje utiske nakon meča izneo je Filip Holender:

„Nažalost, nismo uspeli da izjednačimo, ali uspeli smo da damo gol, što nam mnogo znači. Igramo kod kuće sledeću utakmicu i idemo na pobedu!“, kaže Holender i dodaje:

„Nije bilo lako, dobro su igrali, dobar su tim. To nije izgovor, ali to je fudbal, na kraju krajeva. Moramo mnogo bolje i jače, kao u drugoj polovini drugog poluvremena. Nadam se da ćemo u Beogradu to da rešimo.“

Crno-beli su oba gola primili u 4. minutu i prvog i drugog dela igre, a Holender ističe da je to posledica nepažnje svih igrača:

„I to je fudbal! Moramo da poboljšamo, da izbegnemo to u sledećoj utakmici i da pobedimo.“

Ono što daje dodatnu snagu timu za revanš jeste i činjenica da će igrači imati podršku svojih navijača na stadionu.

„To nam puno znači, kao i u prošloj utakmici. Dobro je što smo dali ovaj gol. Sve je otvoreno i možemo pred našim navijačima da prođemo!“, poručuje Holender.

Slična razmišljanja nakon završetka utakmice imao je i njegov saigrač, Miloš Jojić, koji je svih 90 minuta proveo na terenu:

„Primili smo naivno golove, na početku prvog i drugog poluvremena. Posle smo se konsolidovali, kontrolisali smo utakmicu, stvarali šanse, ali nismo bili konkretni. Opet je falila konkretnost u završnici. Postizanjem gola nadali smo se da možemo, imali smo i još jednu dobru priliku, međutim- lopta nije ušla u gol. Imamo još jedno poluvreme na našem stadionu, pred našim navijačima. Mislim da će utakmica biti drugačije od ove koju smo gledali danas. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i nadam se prolazu.“

Iako su igrači, zajedno sa stručnim štabom, detaljno analizirali igru protivnika prethodnih nekoliko dana, nakon meča stekli su kompletnu sliku o portugalskom timu.

„Imaju dosta dobrih pojedinaca, brzi su, traže dubinu. Nezgodna su ekipa, ali danas, sem tih golova, nisu bili opasni po naš gol. To mi daje za pravo da budem pozitivan pred revanš“, izjavio je Jojić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter