0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

GLASALO SE ZA NAJBOLJEG IGRAČA LIGE, NIKO NIJE BIRAO LEBRONA: Kralj im je poslao posebnu poruku!

Objavljeno: 20.08.21 u 17:33

I dalje je motivisan.

Jedan od najboljih igrača u istoriji košarke Lebron Džejms, će naredne godine sa novim supertimom Lejkersa pokušati da dođe do prstena. Kao pred početak svake sezone, generalni menadžeri timova, glasali su ko je najbolji igrač lige, a zanimljivo je to da Džejms nije dobio niti jedan glas.

Na vrhu liste našli su se Janis Adetokumbo i Kevin Durent sa po 5 glasova. Adetokumbo je protekle godine predvodio Milvoki do titule šampiona NBA lige, pa ni malo ne čudi zašto je dobio ovoliko poverenje. Sa druge strane, Durent je nakon povrede Hardena i Irvinga, uspeo da pogura Netse, koji su na kraju poraženi upravo od Baksa.

Nakon ovog glasanja, na Tviteru se oglasio Lebron Džejms, poslavši jasnu poruku.

Hvala vam! Samo ste mi dodali još malo goriva, istakao je košarkaš Lejkersa i najavio da će u sledećoj sezoni biti na vrhunskom nivou. Naravno, u borbi za najbolju ekipu lige, imaće sjajnu podršku u vidu Rasela Vestbruka, kao i Entonija Dejvisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter