1
Fudbal

Nikola Stojiljkovic Novembar 21.11.1018. Novembar 21. 2018. Beograd, Srbija, Crvena Zvezda - TSC Backa Palanka, kup Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE TRAŽI NOVI KLUB: Nije dočekao kraj ugovora!

Objavljeno: 20.08.21 u 11:29

Srpski napadač raskinuo ugovor sa Farenseom.

Nikola Stojiljković je slobodan u izboru nove sredine. Iskusni srpski napadač dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa portugalskim Farenseom i to samo godinu dana pre isteka istog.

Stojiljković je svoju karijeru počeo u Radu gde se nije baš naigrao. Zatim odlazi u Čukarički u kome je za dve godine odigrao više nego za pet u Radu. Te dobre partije u dresu Čuke otvorile su mu put ka inostranstvu, a Braga je bila sledeća destinacija.

Nije se mnogo naigrao u Bragi zbog čestih pozajmica, a jedna od njih je bila u Crvenoj zvezdi kada je na klupi sedeo Vladan Milojević. Nije se najbolje snašao u timu srpskog šampiona te je posle godinu dana vraćen u Bragu.

Prošlog leta potpisao je za Farense, ugovor je bio na dve godine, ali je Stojiljković raskinuo ugovor jer nije bio u konkurenciji kod trenera Žorža Koste. Tokom prošle sezone postigao je tri gola na 22 nastupa.

Dvadesetdevetogodišnji napadač iz Niša je u poznim godinama, mogao bi još da igra i pruža dobre partije, samo treba da nađe klub koji će mu dati potrebnu minutažu.

0
0

1 Komentara

  1. Secam se kad je igrao u Cukarickom kako je bio dobar. I sve posle toga nista. Vidim da i dalje istu muku muci i s obzirom na godine, tesko ce naci neki bolji klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter