0
Fudbal

Savo Milosevic Liga Evrope kvalifikacije UEFA Europa League first qualifying round football match between Partizan and RFS in Belgrade, Serbia on Aug. 27, 2020. 27. avgust Partizan won 1-0 foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BITNE PROMENE U FSS: Novi predsednik, Savo Milošević podneo ostavku!

Objavljeno: 20.08.21 u 13:20

Nekoliko bitnih promena!

Savo Milošević podneo je ostavku na svoje članstvo u skupštini Fudbalskog Saveza Srbije. On je aktuelni trener Olimpije iz Ljubljane, što mu je prvi posao nakon odlaska iz Partizana.

Goran Drača, doskorašnji zamenik predsednika pokrajinskog saveza, sada je u Skupštini FSS-a.

Komisija za omladinski fudbal je takođe dobila novog predsednika. Reč je o direktoru Vojvodinine škole – Dušku Grujiću, koji će na toj funkciji zameniti Milovana Mitića.

Predviđeno je ukidanje i Komisije za etiku. Istovremeno, formiraće se jedinstven organ Disciplinsko-etička komsija. Istražne radnje i ostale delatnosti, iz opisa poslova rasformiranog, preći će u domen novog organa.

Komsija za etiku, prema definsanom ustrojstvu, imala je dva odeljenja – za istragu i odlučivanje. Organ je radio pod velom tajne, duboko skriven u javnosti i nije se proslavio poslednjih godina. Praktično, imao je obrise nekusno sklopljene maske, bez suštinske moći i značaja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter