0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic and Nikola Milenkovic (R) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRPSKI FUDBALER DIREKTNO: „Nikada nisam tražio da idem“!

Objavljeno: 19.08.21 u 18:15

Nikola „Bleki“ Milenković je prilikom potpisivanja novog ugovora sa Fiorentinom otkrio da nikada nije ni tražio transfer.

Već neko vreme se u medijima moglo pročitati da Totenhem ili Vest Hem traže Nikolu Milenkovića i da je on zatražio da ode iz Fiorentine.

Bivši defanzivac Partizana je prilikom potpisivanja novog ugovora, koji će važiti do 2023. godine, otkrio da nikada nije želeo da ide i da je ovime stavio tačku na sve spekulacije.

„Vrlo sam srećan što sam potpisao novi ugovor sa Fiorentinom. Tokom godina su me tražili mnogi evropski klubovi, ali sam uvek bio profesionalac i poštovao ovaj klub, dres i grad. Nikada nisam tražio da idem. Nisam se oglašavao kako bih izbegao sve kontroverze, ali ponavljam, nisam tražio da napustim Fiorentinu. Sviđa mi se trener Vinćenco Italijano kao i stil koji gaji i verujem da ću napredovati kao igrač“, rekao je Nikola Milenković.

On je član italijanskog tima od leta 2017. godine, kada je stigao iz Partizana za 5,1 milion evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter