0
Odbojka

Tijana Boskovic Odbojka, Reprezentacija Srbije, Zene, Liga nacija, Volleyball Nations League, Serbia - Netherlands Maj 21. 2019. 21.5.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SRPSKE ODBOJKAŠICE FURIOZNE NA STARTU EVROPSKOG PRVENSTVA: Sledeća na redu je Francuska!

Objavljeno: 19.08.21 u 19:10

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odlično je startovala Evropsko prvenstvo, pošto je savladala Bosnu i Hercegovinu sa maksimalnih 3:0.

Po setovima je bilo 25:11, 25:18 i 25:14, a rezultat u poenima je dovoljan pokazatelj o nadmoćnosti naše selekcije u ovom susretu.

Posebnu pažnju privukle su sestre, Tijana Bošković koja igra za Srbiju, kao i Dajana, koja brani boje BiH.

Zanimljivo, one do sada nikad nisu igrale jedna protiv druge u reprezentativnoj odbojci, ali jesu u klupskoj. Naime, Tijana i Dajana su odmerile snage jedna protiv druge u turskom prvenstvu, pošto je devojka koja brani boje Srbije članica Ezadžibašija, a njena rođena sestra nastupa u Kuzejboru.

Dajana je od Tijane starija tri godine, životni put ju je odveo na koledž u Sjedinjene Američke Države, a posle povratka nastavila je da se bavi odbojkom.

Kada je reč o ovom susretu, Srbija je kao što je pomenuto bila jako ubedljiva, a u narednom kolu u grupi A, sastaće se sa Francuskom za dva dana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter