1
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

SANTA KLARA DUPLIRALA VOĐSTVO, PARTIZAN SMANJIO ZAOSTATAK: Mogu li crno-beli do preokreta!? (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.21 u 23:48

Novi pogodak za domaće.

Fudbaleri Santa Klare vode sa 2:1 protiv Partizana u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija. Prvi pogodak postigli su u 4. minutu, strelac je bio Karlos, dok su vođstvo duplirali na startu drugog poluvremena, tačnije u 49. minutu. Pet minuta kasnije, Partizan je smanjio prednost Portugalaca pogotkom Vujačića.

Delovalo je da su se domaći nakon poslate lopte Žuniora pogubili u kaznenom prostoru crno-belih, Patrik je promašio loptu, ali je Morita bio na pravom mestu. Fudbaler Santa Klare je pritrčao, prošao je između dva fudbalera crno-belih i zatresao Popovićevu mrežu za 2:0.

Konačno se Partizan podigao i u 54. minutu smanjio prednost na 2:1. Natho je izveo slobodan udarac, poslao je pas do Šćekića koji ju je glavom prosledio do Vujačića. Vujačić je loptu takođe zahvatio glavom i golman Santa Klare nije imao šanse.

Santa Klara je do vođstva stigla u 4. minutu. Linkoln je prosledio loptu na levu stranu do Patrika, koji je izvanredno procenio situaciju i centrirao do Karlosa. On je tačno na vreme prošao ispred Partizanovog defanzivca, pa je imao lak posao protiv Popovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter