0
Fudbal

Mirko Ivanic Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RENDŽERS POSLAO PONUDU ZA ZVEZDINOG KREATIVCA: Škoti nude 3,5 miliona za Ivanića!

Objavljeno: 19.08.21 u 17:47

Crvena zvezda dobila ponudu za jednog od najboljih igrača.

Mirko Ivanić važi za jednog od najkreativnijih igrača i predvodnika ekipe otkako je Dejan Stanković preuzeo Crvenu zvezdu. Na meču protiv Kluža Ivanić je još jednom pokazao klasu i u drugom poluvremenu prvo asistirao Benu za treći gol, a zatim pogotkom glavom stavio tačku na meč protiv Rumuna.

Kako prenosi „Mozzartsport“, stigla je ponuda vredna 3.500.000 evra koja je rizična po Stankovićev tim.

Jer, taman je ekipa dobila prirodnog lidera i vođu na terenu oko koga se gradi igra, a prodajom bi to nestalo, dok bi se klupska kasa dobrano popunila.

No, navodi se da je Zvezda na kraju prošle sezone odbila ponudu vrednu 4.000.000 evra pod izgovorom da je Ivanić neophodan za učešće u Ligi šampiona.

Pošto taj plan nije prošao, a pred vratima je Liga Evrope, pitanje je da li bi se na stadionu „Rajko Mitić“ zadovoljili sa prodajom koja je pola miliona evra manje vrednija od ranije ponude.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter