0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2016-2017 Play Off Match Two Crvena Zvezda v Cedevita (Zagreb) head coach Dejan Radonjic and Nathan Wolters (R) Beograd, 11.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

POVRATNIK U CRVENO-BELI DRES JEDVA ČEKA DA DOĐE U BEOGRAD: Biće lepo videti poznata lica, uzbuđen sam! (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.21 u 20:13

Potpisao je jednogodišnji ugovor.

Košarkaši Crvene zvezde su počeli sa fizičkim pripremama za narednu sezonu. U toku leta, u klub su stigli Nikola Ivanović, Eron Vajt, Stefan Lazarević, Ostin Holins, kao i povratnici Nikola Kalinić, Luka Mitrović i Nejt Volters. Upravo je tridesetogodišnji Amerikanac Volters, pred dolazak u Beograd imao poruku za navijače.

Pozdrav Zvezdaši! Uzbuđen sam što se vraćam i što ću ponovo igrati pred vama. Biće lepo videti poznata lica. U prvom mandatu sam uživao, a očekujem da ovaj put bude još bolje. Jedva čekam da dođem i krenem sa treninzima, rekao je Volters.

On će se prema rečima Dejana Radonjića timu priključiti krajem meseca. Takođe, uskoro se očekuju dolasci Nikole Ivanovića i Ostina Holinsa.

Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran, rekao je Radonjić na prvom okupljanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter