2
Fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK Mladost Lucani Perisa Pesukic (L) Micic Luka (R) Abdoulaye Cisse (Back ) Novi Pazar City Stadium 08.05.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

PARTIZAN I NOVI PAZAR DRASTIČNO KAŽNJENI ZBOG NEREDA: Bez publike na četiri meča!

Objavljeno: 19.08.21 u 16:25

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je kazne za Novi Pazar i Partizan zbog nereda na meču dva tima.

Zbog loše organizacije utakmice i niza ispada na tribinama, Pazarci će sledeće četiri utakmice kao domaćini igrati bez prisustva publike.

To znači da će pred praznim tribinama da gostuju Metalac, Radnički Niš, Crvena zvezda i Spartak iz Subotice.

Takođe, Pazarci će morati da plate i pola miliona dinara.

Kažnjen je i Partizan zabranom vođenja navijača na sledeća četiri gostovanja, uz još 200.000 dinara.

Crno-beli će biti bez navijača u gostima protiv Kolubare, u Kragujevcu sa Radničkim, u Lučanima protiv Mladosti i u Kruševcu protiv Napretka.

 

0
0

2 Komentara

  1. Sramite se FSS. Treba da vas bude sramota prvo zbog ove kazne Partizana sto ga stavljate na isti nivo sa nekim klubom koji našu zemlju ne gleda svojom a igra u našoj ligi i svakom našem klubu pravi problem!!! Njima su turci bratski klubovi tj Fenerbakče. Dokle mi ovo da trpimo i slusamo kako nas u našoj ligi brozivaju, a mi kad našeg heroja skandiramo budemo kažnjeni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter