0
Evrokupovi

Players of FK Partizan celebrate Slobodan Urosevic (R) Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

OVIH 11 NAPADA SANTA KLARU: Suma ponovo čeka priliku sa klupe, ali ima jedna dobra vest!

Objavljeno: 19.08.21 u 21:38

Neće biti ni malo lako.

Fudbaleri Partizana od 22.30 gostuju Santa Klari u Porugalu u okviru plej-ofa za Ligu konferencija. I jedni i drugi su pred ovaj susret znatno oslabljeni, posebno domaći, koji zbog koronavirusa ne mogu da računaju na nekoliko igrača.

PARTIZAN: Popović, Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Šćekić, Jojić, Marković, Natho, Holender, Rikardo

SANTA KLARA: Fernandes, Rafael Ramos, Boateng, Viljanueva, Mansur, Morita, Karvaljo, Linkoln, Karlos, Kosta, Patrik

Nikola Terzic Aleksandar Scekic Lazar Markovic Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dobra vest za crno-bele je da se u startnoj postavi našao Aleksandar Sćekić koji je koliko toliko uspeo da se oporavi od povrede. Šansu sa klupe, ponovo će tražiti Sejduba Suma i upravo on može biti X faktor na ovoj utakmici. Revanš u Beogradu igra se 26. avgusta od 21 čas.

Za nas je ovo važna utakmica, jer nas još dve pobede dele od jeseni u Evropi. Svi igrači koju su ovde su spremni i očekujemo interesantan meč. Nemamo probleme s kovidom, imamo probleme samo sa povredama igrača, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter