0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Kvalifikacije garantuju dobru zaradu!

Objavljeno: 19.08.21 u 11:03

Predobar četvrtak za klađenje! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

19.00 LASK – St. Johnstone

Vojvodinin dželat ima još jednu prepreku do grupne faze, a to je Škotski Sent Džonston. Ne verujemo previše u kvalitet Škotske lige, a LASK je već dve godine u grupnoj fazi LE i jednom je čak prošao i grupu i još jednu rundu sve dok ih nije zaustavio Mančester junajted. Dosta realan kec.

Predlog: 1 (1,50)

19.00 Slavia Prague – Legia

Kvota na Slaviju Prag je izuzetno niska sa čim se ne slažemo jer smatramo da je Legija dobra ekipa. Ovo nas je još više poguralo ka tome da igramo golove ovde. Legija je poznata po napadačkom fudbalu pa će biti prostora za Slaviju da napadne, a verovatno i prime bar jedan gol.

Predlog: UG3+ (1,89)

20.00 Anderlecht – Vitesse

Tim Vensana Kompanija izgazio je Albanski Laci u prošlom kolu i sada imaju teži zadatak ali ne previše težak. Kvota je izuzetno dobra za to koliko mi više cenimo kvalitet Anderlehta u odnosu na Vitese. Bar u Belgiji mora doći kec.

Predlog: 1 (2,04)

21.00 Olympiakos Piraeus – Slovan Bratislava

Olimipjakos se srozao čak do Lige Konferencija ali bila bi prava senzacija da ne uđe ni ovde u grupnu fazu. Slovan iz Bratislave nije neki kvalitet koga bi Pirejski klub trebalo da se plaši što govori i sama kvota na domaćina. Mi smo je zbog toga pojačali sa domaćin 2+ i sada je tek prihvatljiva za rizik koji pruža.

Predlog: 1&D2+ (1,71)

KUPNA KVOTA 9,89 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

brzitiket – 1627485

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter