0
Evrokupovi

(190914) -- MADRID, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Real Madrid's Karim Benzema (C) heads the ball to score during a Spanish league soccer match between Real Madrid and Levante in Madrid, Spain, Sept. 14, 2019. (Photo by Edward F. Peters/Xinhua)

NIKO NIJE LUD DA PLATI OVOLIKO OBEŠTEĆENJE: Za Benzemu će se tražiti čak milijardu evra!

Objavljeno: 19.08.21 u 22:22

Mogli su jednostavno da kažu – ne damo ga.

Iskusni francuski fudbaler Karim Benzema će potpisati novi ugovor sa Real Madridom. Prema navodima pouzdanog italijanskog novinara Fabricija Romana, Benzema će u kraljevskom klubu ostati još dve godine.

Ako malo detaljnije pogledamo jednu klauzulu u ugovoru, shvatićemo da ne postoji skoro nikakva šansa za njegov odlazak. Ukoliko neki klub bude želeo na ga na primer angažuje početkom iduće sezone, moraće da plati obeštećenje u iznosu od milijardu evra.

Benzema je svoju seniorsku karijeru počeo u drugom timu Liona. Nakon što je za dve sezone pokazao neverovatan talenat, prosleđen je u prvi tim. Tamo je na 112 mečeva zabeležio 43 gola, pa ga je uočio Real Madrid, koji je za njegov dolazak 2009. godine platio 35 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter