0
Evrokupovi

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: FC Chelsea team manager Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MURINJO DEBITOVAO POBEDOM U TURSKOJ: Hamarbi ponovo poražen u prvom meču, priželjkuju iznenađenje u Švedskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.21 u 21:58

Uspešan start za iskusnog trenera.

Fudbaleri Rome su u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija, u prvom meču savladali Trabzonspor sa 2:1. Na klupi Italijana, debitovao je i proslavljeni trener Žoze Murinjo.

Gosti su poveli u 55. minutu kada je Pelegrini zatresao mrežu Trabzonspora. Nije se dugo čekalo za izjednačenje, jer je nakon samo 9 minuta uzvranio Kornelijus. Pobednički pogodak za Romu, doneo je Šomurodov u 81. minutu.

Na drugoj strani, snage su odmerili Hamarbi – koji je bio bolji od Čukaričkog u prošlom kolu i Bazel. Švajcarci su u samoj završnici meča došli do 2 pogotka i pobede.

Bazel je poveo u 30. minutu, dok je na drugoj strani izjednačio Halili u 71. Kada se činilo da će se ovaj susret završiti bez pobednika, domaći su stigli do čak dva pogotka u 87. i 90. minutu kada je mrežu Hamarbija tresao Artur.

Rezultati:

Šahtjor Karagandi – Makabi Tel Aviv 1:2
Flora – Šamrok 4:2
KuPS – Union Berlin 0:4
Karabag Agdam – Aberdin 1:0
Rakov – Gent 1:0
Hapoel Ber Ševa – Anortozis 0:0
LASK – Sent Džonston 1:1
Nefči – Makabi Haifa 3:3
Viktorija Plzenj – CSKA Sofija 2:0
Riga – Linkoln 1:1
Žalgiris – Bode/Glimt 2:2
Bazel – Hamarbi 3:1
Fola Eš – Kairat 1:4
Trabzonspor – Roma 1:2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter