0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 FC Liverpool Dolazak manager Jurgen Klopp Beograd, 05.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KLOP UDARIO PO LIVERPULOVIM NAVIJAČIMA: Svi koji to pevaju su potpuni glupaci, gube vreme!

Objavljeno: 19.08.21 u 21:19

Navodi da te pesme nikome ne pomažu.

Fudbaleri Liverpula su u prvom kolu Premijer lige savladali Norič rezultatom 3:0. Golove su postigli Žota, Firmino i Salah, a nakon utakmice, trener gostiju Jirgen Klop se osvrnuo na deo navijača i na pesmu koju su pevali.

Nikada nisam razumeo zašto bismo morali da pevamo protiv bilo čega na fudbalskom stadionu. Nikada to nisam razumeo. I nikada mi se to nije dopadalo, počeo je Klop.

Pojedine pristalice Liverpula, vređale su Bilija Gilmora, fudbalera Čelsija koji je na pozajmici u Noriču. Nazvali su ga „dečkom za iznajmljivanje“, a Klopu se to očigledno ni malo nije svidelo.

Kada se pevaju imena igrača, ili pesma ‘You’ll Never Walk Alone’, to je ono što te naježi i da motivaciju. Ostale pesme su totalni gubitak vremena i oni koji ih pevaju su glupaci, zaključio je trener Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter