1
Domaći fudbal

Dragisa Binic Napredak - Crvena Zvezda super liga Srbije 29.4.1018. April 29. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DRAGIŠA BINIĆ PRUŽIO PODRŠKU PAVKOVU: ‘To što mu rade nije ljudski!’

Objavljeno: 19.08.21 u 09:04

Nakon sjajnog uspeha se oglasila i legenda!

Dragiša Binić, član legendarne ekipe Crvene zvezde, koja je osvojila tadašnji Kup Evropskih šampiona, pružio je podršku Milanu Pavkovu.

‘Gledano sa strane, bez zadiranja u klupsku politiku, velika nepravda je učinjena Pavkovu.’ – rekao je Dragiša.

Milan je u duelu sa Klužom demonstrirao svo svoje fudbalsko umeće.. Pogodak glavom, a onda i prelepa asistencija za Aleksandra Kataija.

Fudbalski Savez Srbije
Zlatna Lopta 2016
from left Dragan Okuka Ljubinko Drulovic Dragisa Binic
Beograd, 20.12.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

‘Dvostrukom strelcu jednom Liverpulu, da ne pričam o golgeterskom učinku i asistencijama u utakmicama s Partizanom, Salcburgom, Milanom… I, čoveka sklonili?! Nije ljudski, zaslužio je više kredita. Sve vreme bio u klubu, a sezonama lutamo s inostranim napadačima.’ – reči su Binića, koji potom dodaje.

‘Ako se i navodno posvađao s trenerom Dejanom Stankovićem, mada ne verujem, takve stvari se u organizovanom klubu urgentno prevazilaze. Tako je bilo u moje vreme, setimo se trenera Branka Stankovića i Piksija, kasnije Slavoljuba Muslina i Pjanovića. Odmah se rešavalo, bez uticaja na ekipu. Zvezda nikad nije trpela i ispaštala zbog narušenih međuljudskih odnosna, bilo na relaciji trener-igrač ili igrač-igrač.’

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 17: Milan Pavkov of Crvena Zvezda celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League Play-Offs Leg One match between Crvena Zvezda and CFR Cluj at on August 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Za sam kraj Dragiša Binić je poručio:

‘Deki nije loš čovek, nije ni Pavkov. Neko iz urpave je trebalo ranije da reaguje, izbalansira i revitalizuje relacije. Mitar Mrkela je mnogo uticao da Pavkov igra preksinoć od prvog minuta. Trebalo je, shodno opisu radnog mesta. Sportski je direktor, koliko znam.’ – rekao je Binić za ‘Žurnal’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter