0
Evropske lige

(191020) -- ROME, Oct. 20, 2019 (Xinhua) -- Atalanta's head coach Gian Piero Gasperini gestures during a 2019-2020 season Serie A match against Lazio in Rome, Italy, Oct. 19, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

STRASTI SE NE SMIRUJU: I dalje se ne zna prava istina!

Objavljeno: 18.08.21 u 14:41

Gomez i Gasperini nastavljaju svoj sukob. 

Prošlo je sedam meseci otkako je Papu Gomez napustio Atalantu posle sukoba sa trenerom tima, ali se strasti i dalje ne smiruju.

Argentinski napadač u razgovoru za „La Nacion“ izjavio da je Gasperini nasrnuo na njega.

„Pokušao je fizički da me napadne“-rekao je Gomez.

Na odgovor Gasperinija se nije dugo čekalo, te se i on oglasio tako što je demantovao Gomeza i dodao da on nije imao poštovanja prema saigračima i čelnicima kluba.

„Njegovo ponašanje na terenu i van njega bilo je neprihvatljivo za mene kao trenera i saigrače. Fizička agresija nije bila moja, već njegova, ali glavni razlog zašto je napustio Bergamo je u ozbiljnom nepoštovanju prema vlasnicima kluba“.

Do sukoba je došlo kada je Gasperini promenio formaciju iz 3-4-1-2 u 3-4-2-1 čime je tadašnji kapiten tima izgubio mesto startera. Sve je eskaliralo na poluvremenu utakmice protiv Mitjilenda u Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter