0
Evropske lige

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers- Playoff-Srbija v Scotland Dusan Vlahovic Beograd, 12.11..2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAGA SE NASTAVLJA: U trku za Vlahovića se uključio još jedan gigant iz Engleske!

Objavljeno: 18.08.21 u 17:00

Nema sumnje da je srpski napadač jedan od najtraženijih fudbalera ovog leta!

Jedan od najboljih mladih napadača na svetu Dušan Vlahović, glavna je tema ovoga leta što se tiče prelaznog roka. Već neko vreme su za njega zainteresovani Totenhem ali i Atletiko Madrid koji je bio jako blizu da ga dovede.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L)
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Međutim, danas se pojavila informacija da je za srpskog napadača zainteresovan i Mančester Siti, koji još nije ponudio konkretnu ponudu. Imajući na umu finansijusku moć koju ima klub sa Ostrva, nema sumnje da im neće biti problem da daju i koji milion više od Totenhema i Atletika.

Biće jako zanimljivo videti gde će sjajni napadač nastaviti karijeru, a čini se da će svi biti poznato u narednim danima. Vlahović je prošle sezone u italijanskom prvenstvu postigao 21 pogodak na 37 odigranih utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter