1
Domaći fudbal

Sasa Zdjelar (R) and Artur Lusupov Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PARTIZAN U PROBLEMU PRED MEČ PROTIV SANTA KLARE: U Portugal bez trojice standardnih prvotimaca!

Objavljeno: 18.08.21 u 08:45

Partizan znatno oslabljen u Portugalu.

Fudbaleri Partizana sutra uveče gostuju Santa Klari na Azarskim ostrvima gde će od 22:30 odigrati prvi meč plej ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije mogao da računa na neke od nosioca ekipe zbog povreda te je imao prilično težak zadatak da skroji ekipu koja će nastupati protiv portugalskog tima.

Saša Zdjelar je doživeo povredu prednje lože u meču protiv Sočija prošle nedelje, a na istom meču se povredio i Danilo Pantić dok se zagrevao te će odsustvovati mesec ipo dana, a Nemanja Jović se vratio treninzima ali i dalje nije dovoljno spreman za takmičarske mečeve te je ostao u Beogradu kako bi se što pre oporavio.

Postojala je mogućnost da Aleksandar Ščekić takođe propusti meč zbog problema sa primicačem, ali se on našao na spisku Alksandra Stanojevića.

u tim su se definitivno vratili Aleksandar Lutovac posle porodične tragedije, kao i Aleksandar Miljković i Ivan Obradović, koji polako hvataju ritam posle pauze zbog povreda mišića. Među putnicima će prvi put biti i iskusni čuvar mreže Milan Lukač, koga je klub licencirao za duele sa Santa Klarom.

Na spisku trenera Aleksandra Stanojevića se nalaze: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač (golmani); Marko Živković, Aleksandar Miljković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović (odbrana); Miloš Jojić, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Lazar Marković, Filip Holender, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Bibras Natho (vezni red); Rikardo Gomeš, Marko Milovanović i Samed Baždar (napadači).

 

0
0

1 Komentara

  1. Ako su oni u problemu , sta tek reci za Santa Klaru. Ne pravite im alibi pre pocetka utakmice. Navijac sam Zvezde al zelim Partizanu prolaz u Ligu Konferencije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter