2
Fudbal

FOTO: Tviter/ @GNK Dinamo

HRVATSKI MEDIJI OSULI PALJBU PO „MODRIMA“: „Dinamo je upao u crnu rupu bez dna“!

Objavljeno: 18.08.21 u 11:36

Debakl Dinama protiv Šerifa glavna je tema u hrvatskim medijima.

Svi mediji vrše analizu kako je moguće da je Dinamo koji je važio za apsolutnlg favorita ubedljivo poražen od moldavskog predstavnika. Oni navode da je rezultat ogao da bude i ubedljiviji te su imala sreće što se u Zagreb vraćaju sa „samo“ tri gola zaostatka.

„Večernji list“ je uporedio meč Dinama i Šerifa, sa mečom između Zvezde i moldavskog šampiona jer su oba tima važila za favorite, ali je na ternu odnos snaga bio potpuno drugačiji.

„Nadali su se u Šerifu da će Dinamo upasti u sličnu zamku kao i Crvena zvezda. A ‘modri’ su upali u crnu rupu bez dna! U taboru Dinama sigurno neće po dobrome pamtiti izlet u Pridnjestrovlje. U revanšu će morati da pokažu puno više, najblaže rečeno, ako se žele domoći bogatih finansijskih bonusa. Jer, zarada je svakako najvažniji aspekt ove Dinamove priče“, navodi se u tekstu.

Autor piše da su sve procene pre utakmica zasnivale na tome da je Dinamo bolji od Šerifa. Uostalom, kao i Crvena zvezda, ali je teren pokazao drugačije.

„Takvi su signali odaslani i iz samog moldavskog tabora. A Dinamo je posramljen napustio Moldaviju! Teško je reći jesu li ‘modri’ potcenili Moldavce, ali jasno je kako će oni biti sve, samo ne lak zalogaj hrvatskom prvaku. Ako verujemo u čuda puno toga moraće da se Dinamu posloži u revanšu“, zaključuju iz Hrvatske.

Revanš na Maksimiru se igra sledeće srede.

Šerif je već jednom eliminisao Dinamo, baš u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali nikada nije bio deo elite, ali sada ima velik šansu.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter