0
Evrokupovi

Milan Pavkov (R) and Aleksandar Dragovic Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

HEROJ ZVEZDINE POBEDE: ‘Ponosan sam na svoje saigrače, zvezdaši nam daju snagu’!

Objavljeno: 18.08.21 u 16:13

Zvezdin napadač ponosan!

Crvena zvezda je sinoć savladala ekipu Kluža u okviru prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Rezultat na kraju meča je bio 4:0, a gol i asistenciju je upisao Milan Pavkov koji je podelio svoju radost nakon jako bitne pobede.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 17: Milan Pavkov of Crvena Zvezda celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League Play-Offs Leg One match between Crvena Zvezda and CFR Cluj at on August 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak.’ – rekao je Milan i dodao:

‘Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u  subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter