1
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Miti? Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA KAKVU SMO ČEKALI: Poluvreme iz snova za srpskog šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.21 u 21:50

Zvezdino poluvreme iz snova!

Crvena zvezda je u okviru plej-ofa Liga Evrope dočekala ekipu rumunskog Kluža.. Predviđena je velika borba u ovom dvomeču, jer je reč o dve izrazito kvalitetne ekipe.

Naš predstavnik u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige Evrope, uspeo je da povede već u 5. minutu susreta, nakon sjajnog snalaženja Milana Pavkova, koji je glavom zatresao mrežu rivala. Usledio je veliki pritisak Kluža, ali je sjajno reagovala odbrana Crvene zvezde, predvođena kapitenom Milanom Borjanom.

Crvena Zvezda – Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Miti?
Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nagrada za zaista sjajnu igru ‘crveno-beli’ stiže nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena. Sjajan centaršut prema Milanu Pavkovu, koji pokazuje svu svoju genijalnost.. Grudima je spustio loptu Kataiju, koji se našao sam na svega sedam ili osam metara od gola, pa se egzekucija sjajnog fudbalera iz Srbobrana nije dovodila u pitanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter