3
Fudbal

Serbia’s Dusan Vlahovic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. 27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

VLAHOVIĆ OBARA SVE REKORDE: Stiže u Madrid za 70 miliona!

Objavljeno: 17.08.21 u 12:52

Vlahović obara sve rekorde.

Kako prenosi italijanski „Korijera delo Sport“ srpski napadač Dušan Vlahović od sledeće sezone će nastupati u Španiji. Ovaj ugledni italijanski list navodi da je uprava Fiorentine postigla dogovor sa Atletiko Madridom oko transfera srpskog reprezentativca, a da je obeštećenje koje je propisano za Vlahovića 70 miliona evra.

Ovo je ujedno i rekord kada su u pitanju srpski fudbaleri, koji je prethodno držao Luka Jović transferom u Real Madrid iz Ajntrahta za 60 miliona evra. Vlahović je prethodne sezone postigao 21 gol u Seriji A, oborio je mnoge rekorde, a pogađao je i u dresu reprezentacije Srbije.

Mnogi velikani su se interesovali za njega, a na kraju je Atletiko bio najuporniji i odlučio je da plati ozbiljan novac Fiorentini kako bi u svojim redovima imao srpskog reprezentativca.
Vlahović je dete Partizana, prešao je sve mlađe kategorije kluba, pre nego što se u transferu od 2,5 miliona evra prešao u Fiorentinu od kojih je Partizanu sledovalo samo 1,5 miliona

Trebalo mi je vremena da se privikne, ali je postao jedan od najboljih napadača u Evropi I naterao Dijega Simeonea da se otvori kako bi ga doveo u ekipu.

0
0

3 Komentara

  1. Sto cutite tamo vi sotonasi u Klubu?
    Gledam ih kako cekiraju karte na Aerodromu NT na putu za Portugal…,ne znam ni kako se ti grmalji i starkelje zovu, a clanovi su UO? Jesu li barem sta pridoneli tom jadnom klubu? Jesu, da ne kazem sta!?! Svi napolje iz Kluba, a tek ce se po pitanju Vlahovica cuti!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da je neko u PFC imao barem dve ciste pa da u transfernom ugovoru sa Violom ugovori makar 10 posto od buduceg transfera!? Zalosno bi bilo da je ta sansa propustana a ako je ta greska napravljena neko bi morao da odgovara za to i snosi ozbiljne kazne sve do krivicnog gonjenja jer je Klub drasticno ostecen, da ne kazem opljackan! Da, dobice PFC neku bedu za trenaznu kompenzaciju (oko 2%) ali bude li sansa propustana, tesko da se takva idiotarija moze oprostiti bilo kome.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter