0
olimpijske igre

Dusan Mandic Proslava i docek olimpijaca ispred skupstine grada olimpiske igre 10.8.2021. foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

VELIČANSTVEN DOČEK ZA DUŠANA MANDIĆA U CRNOJ GORI: Baklje i skandiranje srpskom reprezentativcu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.21 u 11:28

Njegova ćerka je bila u čudu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije je na Olimpijskim igrama u Tokiju ostvarila ogroman uspeh. Izabranici Dejana Savića su odbranili zlatnu medalju osvojenu u Riju, a put do postolja nije bio ni malo lak. Posle dva poraza u grupnoj fazi, mnogi su potcenili naše momke, ali su oni, posebno u duelu sa Španijom pokazali kako se bori za svoju Srbiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dušan Mandić (@dusan.mandic3)

Nakon dolaska u Beograd i dočeka srpskih sportista, Dušan Mandić se zaputio u Crnu Goru u kojoj je i rođen. Njega su u Tivtu dočekali mnogobrojni prijatelji kao i fanovi. Zapaljeno je nekoliko baklji, a čula su se i skandiranja:

Dule Mandić, Dule Mandić…

Dusan Mandic Aerodorm docek i konferencija za medije vaterpolo reprezentacija, vaterpolisti olimpiske igre 10.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Mandić se na svom Instagram profilu zahvalio na divnom dočeku, uz stihove jedne poznate pesme.

Vjerujem u ljubav, za nju dajem sve 🇷🇸❤🇲🇪. Hvala na ovom divnom dočeku i iznenađenju, napisao je Mandić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter