0
Evroliga

Filip Petrusev Reprezentacija kosarka Srbija - Italija FIBA Olimpijski Kvalifikacioni Turnir Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 4.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SADA JE ZVANIČNO: Petrušev ima novi klub!

Objavljeno: 17.08.21 u 20:13

Sada više nema nikakve sumnje!

Filip Petrušev je od danas zvanično novo pojačanje ekipe turskog Anadolu Efesa.. Srpski centar u redove aktuelnog prvaka Evrope dolazi nakon sjajne sezone u dresu Mega Sokerbeta, gde je bio apsolutno glavni igrač tokom čitave sezone. Na ovogodišnjem NBA draftu biran je kao 50. pik od strane Filadelfije, za čiju je ekipu igrao letnju ligu.

Nastupi u letnjoj ligi nisu bili ni blizu ubedljivi kao što se to od njega očekivalo.. Štaviše, bili su izuzetno loši i to je jedan od glavnih razlog zašto se Petrušev nije duže zadržao ‘preko bare’.

Pisalo se prethodnih dana da će Petrušev pojačati Partizan, ali do toga nije došlo.. Ergin Ataman uspeo je da u svoje redove dovede jednog od najvećih talenata iz Evrope i nema sumnje da će predstavljati bitan šraf u odbrani evropske ‘krune’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter