0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Zvezda, Dinamo i Mitrović u kombinaciji, vreme je za dobitak!

Objavljeno: 17.08.21 u 11:00

Uz kvalifikacije za LŠ i LE ovaj utorak nas časti još i sa englezima. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

20.45 Millwall – Fulham

Fulam je upravo upisao svoju najveću gostujuću pobedu u poslednje 22 godine i zašto ne bi sada upisali još jednu u ovom naletu? Najbolji strelac u istoriji Srbije, Aleksandar Mitrović, je otvorio ovosezonski račun sa dosta čudnim golom, ali golu se u zube ne gleda. Milvol je krenuo sezonu sa dva remija i nemaju neke velike ambicije.

Predlog: 2 (2,30)

21.00 Salzburg – Brondby

Austrijanci su ogromni favoriti u ovom duelu što kvota jasno pokazuje. Upravo zbog toga smo morali da je pojačamo sa golovima, a kako da pojačaš golovima Salzburg i klub iz Danske?!? Pa 3+ naravno.

Predlog: 1&3+ (1,55)

21.00 Sheriff Tiraspol – D.Zagreb

Zagrepčani će nakon što su prošli Legiju iz Varšave sada imati lakšeg protivnika i deluje da će se prošetati do Lige šampiona. Što se tiče Šerifa, oni su već ispunili svoja očekivanja jer sigurno igraju grupnu fazu pa makar i Lige Evrope. Ovo im je najdalji domet, realno.

Predlog: 2 (1,95)

21.00 Crvena Zvezda – CFR Cluj

Zvezda svoju Evropu nastavlja u kvalifikacijama za LE, a sledeći protivnik je Kluž. Grupna faza je osigurana jer izgubljeni u ovom duelu upada u grupnu fazu Lige Konferencija. Kluž je umalo ispao od Borca iz Banja Luke, spasilo ih je ukidanje pravila gol u gostima. Morala bi ih i Zveda dobiti na svom terenu ako je Borac uspeo i to sa dva gola razlike u regularnom delu.

Predlog: 1 (1,80)

UKUPNA KVOTA: 12,51 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET – 2456620

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter