0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAK POBEĐUJE I NA SUDU: Nakon 12 godina rešen spor!

Objavljeno: 17.08.21 u 22:16

Pravda uvek pobedi!

Srpski teniser i legenda ‘belog sporta’ – Novak Đoković, dobio je sudski spor dug punih devet godina. Reč je o turniru koji je odigran sada već davne 2012. godine.. U egzibicionom meču je Novak igrao protiv Gustava Kuertena, od kojeg je poražen, ali je organizator odlučio da Novaku ne uplati njegovu nagradu.

Sve je prijavljeno nadležnima u Brazilu, jer se turnir održao u Riju.. Novaku će sada, nakon što je dobio spor, biti uplaćeno 637.000 dolara, odnosno nešto manje od 3.5 miliona brazilskih reala.

Reč je bio o meču zabavnog karaktera, a navijači su mogli da uživaju u veoma interesantnom programu. Organizatoi su trebali kroz rate da uplaćuju dug Novaku, ali se to nije desilo, jer su oni uplatili samo dve rate i potom stali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter