0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021 Matteo Berrettini (ITA) v Filip Krajinovic Beograd, 23.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

IPAK NEĆE BITI SRPSKOG DERBIJA U SINSINATIJU: Krajinović vodio 6:0, ali nije uspeo da slavi!

Objavljeno: 17.08.21 u 09:42

Bio je na dobrom putu.

Srpski teniser Filip Krajinović, poražen je na startu turnira u Sinsinatiju od Aleksa de Minora. Rezultat je bio 2:1 (0:6, 6:4, 6:4), a nakon ovog poraza ostaje velika žal, jer je u narednom kolu moglo da dođe do potencijalnog srpskog derbija.

Krajinović je sjajno startovao duel, poveo je sa 6:0, ali je onda usledio pad u igri koji je Australijanac iskoristio. De Minor će u narednom kolu igrati sa pobednikom meča Dušan LajovićGael Monfis. Taj meč na programu je danas od 19.40 po našem vremenu.

Tennis-ATP Belgrade Open 2021-
Andrej Martin (SVK) v Dusan Lajovic (SRB)
Belgrade, 27.05.2021.
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, odlučio je da ove godine propusti turnir u Sinsinatiju, zbog odmora i pripreme za US open. On se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde se oporavlja od Olimpijskim igara, ali i sprema za poslednji Grend slem u sezoni koji startuje 30. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter