0
Fudbal

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

MIHAJLOVIĆ UPUTIO IZVINJENJE NAKON DEBAKLA U KUPU: „Ovo je sramota za sve nas“!

Objavljeno: 17.08.21 u 15:53

Mihajlović surovo iskren.

Fudbaleri Bolonje doživeli su blamažu na početku takmičarske godine, pošto su eliminisani u Kupu Italije od doskorašnjeg trećeligaša Ternane 5:4.

Vidno razočaran je bio trener Siniša Mihajlović, koji zbog povreda i potencijalnih odlazaka nije mogao da računa na nekoliko bitnih igrača.

– Ovo je sramota za sve nas i moram da se izvinim navijačima i čitavom klubu. Uz dužno poštovanje prema Ternani, ne smemo ovako da gubimo. Treba ovo da shvatimo kao poziv na buđenje i budemo bolje koncentrisani u nastavku sezone jer sad ne možemo da vratimo vreme – rekao je Mihajlović.

Najviše je zamerio propustima u odbrani, koji su rezultirali sa čak pet golova u mreži Bolonje.

– Zaista je teško objasniti ovo što se dogodilo jer mi dosta pažnje posvećujemo defanzivnom pozicioniranju. Lako smo gubili fokus i prelako smo primili pet golova. Nije nemoguće to što smo ovako izgubili -zaključio je Mihajlović.

Serija A počinje za vikend, a rival Bolonje je novajlija Salernitana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter