1
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Sasa Ilic (R) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LEGENDA PARTIZANA NA KLUPI ČUKARIČKOG: Saša Ilić preuzeo tim sa Banovog brda!

Objavljeno: 17.08.21 u 12:22

Čukarički našao zamenu za Đorđevića

Nakon eliminacije od Hamarbija i nerešenog rezultata u duelu sa Radničkim iz Niša Dušan Đorđević je otišao iz kluba te je uprava brzo reagovala i na mesto trenera dovela Sašu Ilića.

Ilić je nakon završene igračke karijere u Partizanu preuzeo brigu o fudbalerima rođenim 2004.godine i bio angažovan u Fudbalskom savezu Srbije , a po dolasku selektora Dragana Stojkovića Piksija ušao u njegov stručni štab.

Ilić je osvojio 11 šampionskih titula sa Partizanom, sedam nacionalnih kupova, odigrao 876 mečeva, što je najviše u istoriji kluba.  U dva navrata je predvodio crno-bele u Ligi šampiona i imao 240 postignutih golova, čime je zaslužio da postane prvi igrač u čiju je čast njegov broj 22 povučen iz upotrebe.

 

Ilić je u toku današnjeg dana oformio i kompletan stručni štab sa kojim će sarađivati. Činiće ga Milorad Peković, nekadašnji saigrač Ilića u Partizanu, koji je u protekloj sezoni vodio fudbalski klub Podgoricu, potom Veličko Kaplanović (pomoćnik), Oliver Kovačević (trener golmana) i Draško Obradović (kondicioni trener).

Promocija novog šefa struke biće održana na stadionu na Banovom brdu u 15,30 časova, a Ilić će potom odraditi prvi trening sa ekipom. Saša će na klupi Čukaričkog debitovati u duelu šestog kola Super lige Srbije, u okviru kojeg ilic gostuje Radničkom 1923 u Kragujevcu

 

0
0

1 Komentara

  1. Daj boze da nesto bude od njega sto lici na ozbiljnog trenera! Mislim da se on histericno nametnuo naprasnim vaskrsavanem u trenerskoj odori a da nije „ni zgrejao“ svoje prakticno znanje koje ce se kako tako morati pretociti u trenersko. Naravno da to samo po sebi nije dovoljno i bolje bi mu bilo da je malo „ohladio“ , dobro se kroz skolovanje pripremio za trenerski zanat ,pa tek onda krenuo u tu avanturu. Neko mu je to kao prijatelj morao kazati, ali ne osporavam niciju ni zelju ni nameru. Neka pokusa, ali se bojim da nece biti ni prvi ni poslednji koji je potrcao pa se ugruvao i tako prerano propao! Ge je sada Ivan TOmic, Ljubinko Drulovic i mnogi drugi? Zelim mu uspeh, ali „daj Boze da te beg uzme ali neki drugi ti oko kuce oblecu“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter