0
Evropske lige

Fudbal UEFA Europa League Second qualifying round season 2020-2021- Sfintul Gheorge v FK Partizan Umar Sadiq (R) reacts Chisinau, 17.09.2020 foto: Starsportphoto ©

JOŠ DVA GOLA I STIŽE BONUS U HUMSKU: Sadiku bilo dovoljno 19 minuta da postigne pogodak! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.21 u 08:40

I ove godine nastavlja sa sjajnim igrama.

Fudbaleri Almerije su na otvaranju druge španske lige savladali Kartahenu sa 3:1. Nekašdanji fudbaler Partizana Umar Sadik, u strelce se upisao već u 19. minutu, nakon velike greške domaćih.

Laco je presekao dodavanje jednog fudbalera Kartahene, a Sadik je izvanredno utrčao u sredinu, dobio je pravovremen pas i tako sjajno otvorio novu sezonu. Protekle godine, nigerijski napadač je postigao ukupno 22 gola za Almeriju u svim takmičenjima, dok se bonus klauzula, koja će doneti novac Partizanu aktivira nakon 25. gola.

Fudbaleri Almerije će i ove godine biti među favoritima za neko od prva dva mesta i potencijalni plasman u LA ligu. Prošle sezone su bili 4. ali su u plej-ofu, koji vodi jednog putnika u najjače takmičenje u Španiji, poraženi od Đirone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter