0
Košarka

FOTO: FIBA

IZRAELCI KAŽU DA SU PREGOVORI GOTOVI: Partizan konačno dovodi 20-godišnjeg plejmejkera, ali će morati da plati obeštećenje!?

Objavljeno: 17.08.21 u 11:53

Trenutno igra u Letnjoj ligi.

Prema navodima izraelskog portala Sport5, mladi plejmejker Hapoela iz Tel Aviva bi uskoro trebao da potpiše ugovor sa Partizanom. U pitanju je 20-godišnji Jam Madar, koji je na draftu prošle godine izabran sa 47. pozicije.

On trenutno nastupa za ekipu Boston Seltiksa u Letnjoj ligi, pa se pošto ga oni verovatno neće zadržati ove godine, očekuje da karijeru nastavi u Evropi. Partizan bi za njegovo dovođenje morao da plati i obeštećenje od 250 hiljada evra Hapoelu.

Gore pomenuti portal takođe navodi da za crno-bele to nije veliki problem, kao i da bi Madar sa najtrofejnijim srpskim klubom trebao da potpiše dvogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje. Sportski direktor Zoran Savić najavio je da će se tim uskoro kompletirati i da će sigurno doći makar još 2 igrača, a jedan od njih bi upravo mogao biti i Madar.

On je visok 190 centimetara i odlikuju ga brzina, kao i ogromna požrtvovanost. Uporan je i željan napetka, čemu svedoči činjenica da se sa oko 27% uspešnosti u šutu za tri podigao na čak 40%, uz 4 šutnute trojke po utakmici. Prošlu sezonu proveo je u Hapoelu iz Tel Aviva, gde je prosečno postizao čak 17.1 poen uz 5.2 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter