0
Evrokupovi

Ricardo Gomes Partizan - Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GOMEŠ OPREZAN PRED PUT U PORTUGAL: Biće teško kao protiv Sočija, tamo možete očekivati sve vremenske prilike!

Objavljeno: 17.08.21 u 11:05

Meč sezone za crno-bele.

Poslednja prepreka Partizanu na putu do grupne faze Lige konferencije biće ekipa Santa Klare iz Portugala. Prva od dve utakmice zakazana je za 19. avgust, a svoja očekivanja pred meč za klupski sajt iznosi Rikardo Gomeš:

Neće biti laka utakmica. Imaju dobar tim, dobru organizaciju, imali su odličnu prethodnu sezonu. Moramo biti pripremljeni za sve, kao što smo bili i u prethodnim utakmicama. Ne smemo dozvoliti da nas nešto iznenadi!

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 12: Ricardo Gomes (R) of Partizan in action against Ibragim Tsallagov (L) of PFC Sochi during the UEFA Champions League Third Qualifying Round Leg Two match between FK Partizan and PFC Sochi at Partizan Stadium on August 12, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Tim je, prethodnih dana, zajedno sa stručnim štabom analizirao njihov način igre, tako da potpuno spremni polaze put Azorskih ostrva.

Imaju dobre odbrambene igrače, snažne, a imaju i dobra rešenja u napadu. Mislim da su u dobroj formi, motivisani su jer su i oni stigli do plej-of faze Lige konferencije. Smatram da će ova utakmica biti jednako teška kao i prethodna, rekao je Gomeš.

from left Igor Vujacic Sasa Zdjelar Marko Zivkovic Aleksandar Scekic Sinisa Sanicanin Ivan Obradovic Seydouba Soumah Aleksandar Miljkovic Nikola Terzic and Ricardo Gomes
Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija)
Novi Sad, 12.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

S obzirom na to da je od 2009. do 2018. karijeru proveo upravo u Portugaliji, Partizanov protivnik mu je poznat od ranije:

Santa Klara je tim koji je dugo igrao u drugoj portugalskoj ligi, ali čim su ušli u prvu ligu pokušavali su da se izbore za pozicije koje vode u evropska takmičenja. Prve godine nisu uspeli, ali prošle godine su uspeli i plasirali su se iznad timova kao što je Vitorija Gimaraeš, koji je dobar tim, ističe.

Ricardo Gomes Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pored dugog petočasovnog leta koji ih očekuje, još jedna otežavajuća okolnost za crno-bele mogu biti i tamošnje vremenske prilike koje su nepredvidive.

– Tamo ne možete očekivati sunce ili kišu. Možete imati sve vremenske prilike u jednom danu ili u nekoliko sati. Ipak, mislim da ne moramo previše da brinemo o vremenu, poručuje Gomeš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter