2
Evrokupovi

Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

EVO GDE MOŽETE DA GLEDATE ZVEZDINU BORBU ZA LE: Kladionice potcenile crveno-bele, sjajna prilika za zaradu!

Objavljeno: 17.08.21 u 08:56

Meč se igra u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope od 21 čas, ugostiti ekipu Kluža. Rumunski šampion nije uspeo da prođe treću prepreku na putu za Ligu šampiona Jang Bojs, dok su crveno-beli poraženi od Šerifa.

Ko ne ode na stadion Rajko Mitić, priliku da gleda ovaj duel imaće na dve televizije. U pitanju su RTS 1, kao i Arena Sport 1, koje će direktno prenositi Zvezdinu borbu za Ligu Evrope.

Sheriff Serif – Crvena Zvezda UEFA Champions League qualifications Tiraspol Moldavija, Moldavia Moldova 10.8.2021. foto: Nikola Mitic/ STARSPORT

Što se tiče favorita, sigurno je da ta uloga pripada izabranicima Dejana Stankovića, ali deluje da su kladionice malo potcenile srpskog šampiona. Naime, ako verujete u Zvezdu, Oktagonbet nudi kvotu 1.77 na trijumf u prvom duelu. Kvota na iznenađenje Rumuna i pobedu u Beogradu je tačno 5, dok za nerešen ishod Oktagonbet daje kvotu 3.4.

0
0

2 Komentara

  1. Stanković je počeo da se gubi (i da gubi). Ne zna koga da stavi u špic. Čas otpisuje Pavkova, čas ga stavlja u tim jer ne zna koga će. Dioni se za sada nije pokazao, mada je on odličan fudbaler. Krstović i Lazetić nisu (još) za Evropsku scenu. I onda iznenada eto Pavkova. Stankvić nema koncepciju i ide iz jednog u drugo iznuđeno rešenje, a ta rešenja nisu najbolja.

    0
    0
    Odgovori
    • Spic jeste problem. Krstovic osim zalaganja stvarno nema potreban kvalitet, Lazetic ima, ali je premlad. Pavkov uopste nije igrao i ne znam u kakvoj je uopste formi. Ja bih ipak isforsirao Dionija, ali treba vise lopti da mu daju, da bude vise ubacivanja na njega.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter