0
AdmiralBet ABA Liga

Billy Baron i Dejan Davidovac Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda - Zenit 19.2.2021. (credit image & photo: Djordje Kostic / STARSPORT)

BERON NAHVALIO NOVO POJAČANJE CRVENE ZVEZDE: ‘Navijači će uživati u njegovim potezima!’

Objavljeno: 17.08.21 u 19:45

Nekadašnji saigrač Berona je juče potpisao za Zvezdu!

Sinoć oko ponoći je odjeknula nova bomba na Malom Kalemegdanu, kada je Ostin Holins predstavljen kao novi košarkaš Crvene zvezde.

FOTO: Instagram/Screenshot/aholli_20

Holins je poslednje dve godine bio u ekipi Zenita iz Sankt Peterburga, a njegov saigrač prošle sezone je bio sjajni šuter Bili Beron. Nekadašnji bek Crvene zvezde prokometarisao je dolazak Holinsa u crveno-bele.

‘Igrački, Holins je ‘dug’, pa u odbrani može da brani nekoliko različitih pozicija. Ima prezican šut i za beka je izuzetno dobar u skoku. Siguran sam u to da će navijači uživati u njegovom atleticizmu, zakucavanjima, kao i energiji koju donosi na svakoj utakmici.’ – rekao je Bili.

‘Ostin je izvanredan momak, odličan saigrač. Razgovarali smo nekoliko puta o mom iskustvu u Zvezdi – samo sam objasnio kakav je Beograd i koliko utakmice umeju da budu lude.’ – dodao je Beron.

Ostin Holins je sa Zvezdom potpisao ugovor na godinu dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter