0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 14: Adem Ljajic of Serbia looks on prior to the UEFA Euro 2020 Qualifier Group B match between Serbia and Luxembourg on November 14, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ADEM LJAJIĆ IZBAČEN IZ PRVOG TIMA BEŠIKTAŠA: Odbio pozajmicu jer njegova devojka ne želi u Rusiju!

Objavljeno: 17.08.21 u 15:25

Srpski fudbaler neće trenirati sa prvim timom.

Adem Ljajić izbačen je iz takmičarske ekipe Bešiktaša. Na ovaj potez se uprava odlučila jer je srpski fudbaler odbio da ode na pozajmicu u Spartak iz Moskve, prenose turski mediji. Klubovi su dogovorili sve detalje oko pozajmice, ali je Ljajić odlučio da ne prihvati selidbu u Rusiji.

Navodno, razlog ovakve odluke jeste da devojka fudbaler ne želi da se preseli u Rusiju. To je prilično razbesnelo predsednika Bešiktaša Ahmeta Nur-Čebija.

Foto: Instagram / @ademljajic

Ipak, sa dozom rezerve treba uzeti sve što prenose turski mediji jer i ranije nisu bili previše pozitivno naklonjeni prepa Ljajiću.

Klub je objavio da on neće trenirati sa prvim timom. Fudbaler rodom iz Novog Pazara ima ugovor sa turskim klubom do kraja sezone, a godišnja plata mu je čak 3,2 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter